Om os

Siden

2017

“Jeg har lavet mad fra Genoa til Sicilien, og har prøvet alle variationer af det italienske køkken, og uanset hvad jeg end har eksperimenteret med, ender jeg altid tilbage til pizzaen. Alt kommer tilbage til… pizza. Det er bare klassisk italiensk.”

– Christian D’Alcamo, Miklagaards kok fra Palermo i Sicilien.

Vores historie

Vores historie går nogle år tilbage – men vores passion har været siden barnsben. Kærligheden for autentiske køkkener har været stor, dog særligt den italienske har sat et præg. 

I efteråret 2020 fik vi mulighed for at byde de to italienske nevøer, Christian og Claudio, velkommen på Miklagaard. Præcis som os, er deres tankegang også at København, særligt Nordvest, fortjener italiensk mad af højeste kvalitet.

 “Jeg er født i et køkken. Min mor var tjener og min far var kok da de mødte hinanden i Palermo. Hele vores familie laver mad, og jeg er vokset op med det fra første dag i mit liv, fortæller Christian, der blevet uddannet pizzabager i Napoli, har været i praktik på NOMA, og har arbejdet i både London og Berlin, og i hjemlandet Italien, naturligvis.” – fortæller vores kok Christian, som bestemt er en ære at have i køkkenet hos Miklagaard. 

Vores vision hos Miklagaard er klar – vi ønsker at tilbyde et ægte italiensk måltid til alle danske borgere. Som et af de meget få steder i landet, producerer vi også vores egen mel på egen mølle i restauranten, som er et meget sjældent syn i Danmark. Det gør at vi kan kontrollere alle processer i hele udarbejdelsen af en pizza, hvilket betyder at smagen bestemmes nøje og udføres efter traditionelle opskrifter og metoder.

 

Ønsker du at læse mere, er du mere end velkommen til at læse Ugeavisens artikel om Miklagaard, lige hér, 

 

+45 44 41 44 14

info@miklagaardpizza.dk

Åbningstider

Man.-tors.: 16:30-21:00
Fredag: 16:30-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-21:00